سایت تفریحی جزیره با کلی مطالب جالب آشپزی و بیوگرافی بازیگران

روش تهیه سالاد کاردینال فرانسوی به صورت حرفه ای

نویسنده :نگار امیری
تاریخ:سه شنبه 3 تیر 1399-01:38 ب.ظ

روش تهیه سالاد کاردینال فرانسوی به صورت حرفه ای

دستور پخت سالاد کاردینال

سالاد کاردینال یکی دیگر از سالادهای خوشمزه و مجلسی فرانسوی می باشد و به دلیل خوشمزه و مقوی بودن هم اکنون در بسیاری از کشورها آن را درست می کنند. شما می توانید سالاد کاردینال را همانند سالاد الویه به عنوان یک میان وعده غذایی کامل سرو کنید.

به هر حال اگر با طرز تهیه سالاد کاردینال آشنایی ندارید، ما در این آموزش آشپزی مجله بارونک، طرز تهیه و مواد لازم این سالاد را آماده کرده ایم و شما با استفاده از این آموزش آشپزی جدید به تنهایی در منزل می توانید سالاد کاردینال خوشمزه و مجلسی درست کنید.



مواد لازم سالاد کاردینال
سیب زمینینیم کیلو
مغز کرفس یا کاهو۲ عدد
برنج پخته شده۳ تا ۴ قاشق سوپخوری
گردوی خرد شده۳ تا ۴ قاشق سوپخوری
سس مایونزیک پیمانه
سرکه یا آب لیمویک دوم پیمانه
نمک و فلفلبه مقدار کافی
مراحل تهیه سالاد کاردینال

1. برای درست کردن این سالاد خوشمزه ابتدا سیب زمینی ها را خوب می شوییم و در یک قابلمه به همراه مقداری آب روی حرارت قرار می دهیم تا آبپز شوند.

2. بعد از اینکه سیب زمینی ها آبپز شدند، پوست آن ها را می گیریم و با چاقو به صورت ورقه ورقه برش می دهیم و خرد می کنیم. همچنین مغز کرفس یا کاهو را هم پس از شستن خرد می کنیم و کنار می گذاریم.

3. حالا نوبت تهیه سس مخصوص این سالاد است. برای این کار در یک ظرف مناسب سس مایونز + سرکه + نمک + فلفل را مخلوط می کنیم و هم می زنیم تا سس یکدستی داشته باشیم.

4. حالا در یک ظرف مناسب سیب زمینی خرد شده + کاهو یا کرفس خرد شده + برنج و مغز گردو را باهم مخلوط می کنیم. سپس سس مخصوص سالاد را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا همه مواد به سس آغشته شوند.

5. در انتها سالاد آماده شده را در ظرف سرو می کشیم و آن را با کالباس، گوجه، گردو و ... تزیین می کنیم. امیدواریم از خوردن این سالاد کاردینال فرانسوی خوشمزه لذت ببرید.




داغ کن - کلوب دات کام
نظرات() 
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.




Admin Logo
themebox Logo



شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Mobile Traffic | سایت سوالات