سایت تفریحی جزیره با کلی مطالب جالب آشپزی و بیوگرافی بازیگران

طرز تهیه نان آلمانی

نویسنده :نگار امیری
تاریخ:سه شنبه 16 مهر 1398-01:49 ب.ظ

طرز تهیه نان آلمانی

نان آلمانی ، طرز تهیه و پخت نان آلمانی خوشمزه و مجلسی در منزل مرحله به مرحله ، nane almani
دستور پخت نان آلمانی برشته شده و ترد خوشمزه در منزل
نان آلمانی یکی دیگر از نان های خوشمزه و پرطرفدار می باشد و این نان برعکس خیلی از نان های دیگر نظیر نان رولی دارچینی مراحل تهیه آسانی دارد و هر آشپز مبتدی می تواند این نان را به صورت خوشمزه در منزل درست کند.نان آلمانی هم از آن دسته از نان هایی است که به دلیل خوشمزه بودن و طرز تهیه آسان جهانی شده است و هم اکنون در بسیاری از کشورها نظیر ایران، این نان را درست می کنند.به هر حال اگر با طرز تهیه نان آلمانی آشنایی ندارید، ما در این آموزش آشپزی در خانه بارونک، مواد لازم و دستور تهیه نان آلمانی را آماده کرده ایم تا شما بتوانید با این آموزش ساده آشپزی، به راحتی در منزل این نان آلمانی خوشمزه را به صورت مرحله به مرحله درست کنید.
طرز تهیه نان لقمه ای حجیم در منزل
طرز تهیه نان لقمه ای حجیم در منزل
نان لقمه ای پفی جزو نان های خوشمزه و عالی است که خیلی سریع و راحت ...
مواد لازم برای پخت نان آلمانی
مایع خمیر1 و یک چهارم قاشق چای خوری
آرد الک شدهچهار و نیم پیمانه
روغن زیتون۳ قاشق چای خوری
نمک1 و یک دوم قاشق چای خوری
آب2 و یک سوم پیمانه
دستور تهیه و پخت نان آلمانی
1. برای درست کردن نان آلمانی، ابتدا تمامی مواد را در ظرف مناسبی باهم مخلوط می کنیم تا به صورت خمیری مرطوب و چسبناک دربیاید.2. سپس خمیر را در یک ظرف درب دارمی گذاریم و به مدت 4 ساعت کنار می گذاریم تا استراحت کند و حجم آن سه برابر شود.
طرز تهیه و پخت نان نارگیلی ساده و خوشمزه
طرز تهیه و پخت نان نارگیلی ساده و خوشمزه
نان نارگیلی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین نان ها می باشد که مواد اولیه ...
3. بعد از 4 ساعت، خمیر را از ظرف درمی آوریم و آن را روی سطح آغشته به آرد پهن کرده و به چند قسمت تقسیم می کنیم. سپس در ظرف می گذاریم و روی آن کمی آرد می پاشیم.4. مجددا روی ظرف خمیر را می پوشانیم و به مدت 30 دقیقه دیگر صبر می کنیم تا خمیر بماند و استراحت کند.5. در انتها فر را از یک ربع قبل با دمای 220 درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا گرم شود. بعد از گرم شدن فر خمیر را در ظرف مخصوص فر می گذاریم و روی آن را با فویل نازک می پوشانیم.6. ظرف خمیر را به مدت ۲۰ دقیقه داخل فر می گذاریم و بعد از 20 دقیقه از فر برمی داریم و روی ظرف را باز می کنیم و دوباره بدون فویل 20 دقیقه دیگر در فر قرار می دهیم تا طبق دستور روی نان برشته و طلایی شود.
نکات پخت نان رولی دارچینی
توجه داشته باشید که این نان احتیاج به ورز دادن ندارد و مغز نان بسیار پوک و روی نان ترد می شود.منبع : baronak.com/8554-nane-almani/


داغ کن - کلوب دات کام
نظرات() 
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.




Admin Logo
themebox Logo



شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Mobile Traffic | سایت سوالات