سایت تفریحی جزیره با کلی مطالب جالب آشپزی و بیوگرافی بازیگران

طرز تهیه آبگوشت بزباش

نویسنده :نگار امیری
تاریخ:شنبه 2 شهریور 1398-05:33 ب.ظ

طرز تهیه آبگوشت بزباش

آبگوشت بزباش ، طرز تهیه و پخت آبگوشت بزباش همدانی خوشمزه و 
مجلسی در منزل برای 2 تا 4 نفر
دستور تهیه آبگوشتی سنتی و خوشمزه بزباش در خانه

آبگوشت بزباش جزو آبگوشت های خوشمزه و خوش طعمی است که اصلی ترین ویژگی آن سبزی موجود در آن است. آبگوشت بزباش به خاطر داشتن سبزی و لوبیا شباهت زیادی به قورمه سبزی دارد.

همانطور که می دانید، ایرانی‌ها آبگوشت را به شیوه‌های مختلفی می‌پزند. برای مثال اراکی‌ها آبگوشت کشک درست می‌کنند، کرمانی‌ها با اضافه کردن کشک و سیر به غذا، آبگوشت بزقرمه آماده می‌کنند و همدانی‌ها آبگوشت بزباش را برای پذیرایی از مهمانان خود انتخاب می کنند.

آبگوشت بزباش یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه استان همدان به شمار می ‌رود و امروزه تقریبا در همه شهرهای ایران از جمله اردبیل، اصفهان، تهران و ... با دستورات مختلفی طبخ می شود. همچنین آبگوشت بزباش از محبوب‌ ترین غذاهای کشورهای آذربایجان و ارمنستان است.

به هر حال اگر با طرز تهیه آبگوشت بزباش آشنایی ندارید، ما در این دستور آموزش آشپزی بارونک، مواد لازم و دستور تهیه این آبگوشت را آماده کرده ایم تا شما بتوانید به راحتی در منزل این آبگوشت بزباش خوشمزه را به صورت مرحله به مرحله درست کنید.

مواد لازم برای آبگوشت بزباش 4 نفر
گوشت گردن  نیم کیلو
تره، جعفری و شنبلیله  نیم کیلو
لوبیا قرمز یا چشم بلبلی  ۱ لیوان
پیاز ۱ عدد
لیمو عمانی  ۳ عدد
زردچوبه  ۱ قاشق چای‌ خوری
سیب زمینی  3 عدد
روغن به میزان لازم
نمک و فلفل  به میزان لازم
مراحل تهیه و پخت آبگوشت بزباش

برای درست کردن آبگوشت بزباش خوشمزه، ابتدا لوبیا را حدود 4 ساعت قبل با آب ملایم خیس می کنیم تا نفخ آن گرفته شود.

سپس در یک قابلمه، گوشت و پیاز خرد شده را با مقداری روغن تفت می دهیم و مقداری هم زردچوبه می زنیم. بعد از تفت دادن گوشت، حدود 5 لیوان آب به قابلمه می ریزیم و حدود یک ساعتی صبر می کنیم تا گوشت با حرارت ملایم بپزد.

یک ساعت بعد، لوبیای خیس شده را آبکش کرده و در قابلمه می ریزیم. لیموها را هم با چنگال سوراخ می کنیم و به قابلمه آبگوشت اضافه می کنیم.

حالا سبزی پاک شده را خیلی ریز خرد می کنیم و در یک تابه با کمی روغن سرخ می کنیم و بعد از پخته شدن لوبیا، سبزی‌ سرخ شده را هم به آبگوشت اضافه می کنیم.

در انتها سیب‌زمینی‌ها را پوست گرفته و نصف می کنیم و به همراه نمک و فلفل به قابلمه آبگوشت اضافه می کنیم. اگر میزان آب قابلمه کم بود، مقداری آب جوشیده به آن اضافه می کنیم و درب قابلمه را می گذاریم تا سیب زمینی ها بپزد و آبگوشت جا بیفتد.

وقتی آبگوشت بزباش ما آماده شد، آن را در کاسه می کشیم و همراه با نان و سبزی سرو می کنیم. امیدواریم از خوردن این آبگوشت بزباش خوشمزه و لذیذ لذت ببرید.

نکات پخت آبگوشت بزباش

می‌توانید این آبگوشت را یکجا سرو کنید یا اینکه آب آن را جداگانه در کاسه بکشید و با نان میل کنید و مواد داخلش را برای کوبیدن، یا سالم سر سفره گذاشتن، در ظرف دیگری بریزید. می‌توانید این غذا را بدون سیب‌زمینی هم تهیه کنید.

برای تزیین این آبگوشت، از کمی کشک رقیق شده و پیاز داغ استفاده کنید.

منبع : baronak.com/7551-abgousht-bozbash




داغ کن - کلوب دات کام
نظرات() 
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.




Admin Logo
themebox Logo