طرز تهیه سالاد فصل

نویسنده :پارنیا شاپ
تاریخ:چهارشنبه 24 مرداد 1397-05:18 ب.ظ

سالاد فصل یکی از خوشمزه ترین و محبوب ترین سالادهای ایرانی است که اکثر ما در وعده های غذایی خود ، کنار غذای اصلی سرو می کنیم و یا اینکه در مجالس و مهمانی برای پذیرایی از مهمان ها استفاده می شود. شاید یکی از دلایل محبوب شدن بیش از حد سالاد فصل در بین ایرانیان ، دستور تهیه ساده آن و استفاده از مواد ساده همانند کاهو ، کلم ، خیار ، گوجه فرنگی و هویج می باشد. در این پست آموزش آشپزی بارونک ، با آموزش کامل ترین روش طرز تهیه سالاد فصل به همراه مواد لازم برای 4 نفر با ما همراه باشید.

مواد لازم سالاد فصل
کاهو تازه۲ عدد
کلم برگ قرمز۱ عدد کوچک
کلم برگ سفید۱ عدد کوچک
خیار3 عدد
هویج2 عدد
سس مایونربه میزان لازم
شکربه میزان لازم
آبلیموبه میزان لازم
نمکبه میزان لازم

مراحل تهیه سالاد فصل

ابتدا برگ های کاهو ، کلم برگ قرمز و سفید را جدا می کنیم و به صورت ریز خرد می کنیم و در ظرفی که برای سالاد انتخاب کرده ایم با سلیقه خودتون تزیین کنید. ما برای اینکه زیبایی سالاد بیشتر شود از دو نوع کلم برگ سفید و قرمز استفاده کرده ایم که شما می توانید در صورت تمایل فقط از کلم برگ سفید استفاده کنید.

حالا گوجه و خیارها را پوست بگیرید و به صورت حلقه ای و با قطرهای هم اندازه برش دهید و پس از برش ، خیار و گوجه را بر روی سالاد با سلیقه خودتان بچینید. بعد از آن هویج ها را پس از شستن پوست بگیرید و بر روی سالاد به صورت باریک رنده کنید.

در این مرحله باید سس سالاد فصل را آماده کنیم برای این کار به سس مایونر ، مقداری شکر ، آبلیمو و نمک اضافه کنید و بعد از هم زدن کامل بر روی سالاد بریزید. البته شما می توانید سس را ظرف مخصوص سس خوری بریزید و به همراه سالاد سرو کنید.




داغ کن - کلوب دات کام
نظرات() 




Admin Logo
themebox Logo