سایت تفریحی جزیره با کلی مطالب جالب آشپزی و بیوگرافی بازیگران

آموزش کامل طرز تهیه ساندویچ زبان برای 2 نفر

نویسنده :نگار امیری
تاریخ:سه شنبه 4 دی 1397-02:16 ب.ظ

آموزش کامل طرز تهیه ساندویچ زبان برای 2 نفر

دستور تهیه ساندویچ زبان با گوشت زبان گوساله و گوسفندی

ساندویچ زبان یکی از خوشمزه ترین و لذیذترین ساندویچ ها می باشد و امروزه در بسیاری از رستوران ها و فست فود فروشی ها سرو می شود. ساندویچ زبان همانند ساندویچ مغز غذایی پرچرب و پرکالری می باشد و نباید در خوردن این ساندویچ زیاده روی کنید. شما می توانید با توجه به ذائقه خود از گوشت زبان گوساله یا گوسفندی استفاده کنید.

به هر حال اگر با طرز تهیه ساندویچ زبان آشنایی ندارید ما در این پست آشپزی بارونک ، طرز تهیه و مواد لازم ساندویچ زبان را برای 2 نفر آماده کرده ایم که شما با این آموزش آشپزی می توانید به تنهایی همانند یک آشپز حرفه ای ساندویچ زبان خوشمزه و خانگی درست کنید.

توجه : در صورتی که می خواهید برای 4 نفر و یا 6 نفر ساندویچ زبان درست کنید می توانید از دو برابر و یا سه برابر مواد لازم گفته شده استفاده کنید.

ساندویچ کالباس
ساندویچ کالباس
ساندویچ کالباس از ساندویچ های خوشمزه و معروف می باشد و ...
مواد لازم ساندویچ زبان 2 نفر
زبان پخته شده200 گرم
قارچ : 200 گرمپنیر پیتزا : 100 گرم
نان باگت لقمه ای2 عدد
خیارشور2 عدد
گوجه فرنگی2 عدد
سس مایونزبه میزان لازم
جعفری و پیازبه میزان لازم
مراحل تهیه ساندویچ زبان

1. ابتدا گوشت زبان را می پزیم برای این کار گوشت زبان را در یک زودپز به همراه یک لیوان آب ، دو سه عدد پیاز و چند حبه سیر قرار می دهیم و ادویه های لازم مانند فلفل ، زنجبیل و زردچوبه را هم اضافه می کنیم و زودپز را روی حرارت قرار می دهیم تا گوشت بپزد. بعد از اینکه گوشت زبان پخت آن را به همراه مقداری روغن مایع یا کره ، فلفل قرمز و کمی نمک در یک تابه تفت می دهیم تا کمی سرخ شود و خوشمزه شود.

2. قارچ ها را هم به صورت حلقه ای خرد می کنیم و با کمی نمک و روغن مایع روی حرارت قرار می دهیم تا بپزد و آب بیندازد. وقتی آب قارچ به طور کامل کشیده شد و پنیر پیتزا را اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا پنیر به طور کامل ذوب شد.

3. در این مرحله از طرز تهیه ساندویچ زبان ، نون باگت لقمه ای را از وسط نصف می کنیم و کمی خمیرش را خالی می کنیم و یک رویه نان را با سس آغشته می کنیم و بعد مقداری زبان سرخ شده و قارچ و پنیر آب شده را روی سس میذاریم و سپس مخلفات دیگر نظیر خیارشور ، گوچه فرنگی ، جعفری ، پیاز و ... را هم اضافه می کنیم. برای نان باگت دیگر همین رویه را انجام می دهیم.

4. توجه کنید شما باید سعی کنید همه مراحل آماده سازی مواد ساندویچ را باهم و پشت سرهم انجام بدهید تا زبان و قارچ و پنیر ساندویچ به صورت داغ سرو شود و ساندویچ زبان شما خوشمزه و لذیذتر شود. امیدواریم از خوردن این ساندویچ زبان خوشمزه لذت ببرید.




داغ کن - کلوب دات کام
نظرات() 
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.




Admin Logo
themebox Logo