سایت تفریحی جزیره با کلی مطالب جالب آشپزی و بیوگرافی بازیگران

آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه آش اسفناج به زبان ساده

نویسنده :نگار امیری
تاریخ:دوشنبه 3 دی 1397-03:10 ب.ظ

آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه آش اسفناج به زبان ساده

دستور تهیه آش اسفناج با رشته ، عدس و کشک

آش اسفناج یکی از آش های خوشمزه و مقوی می باشد که طرفداران خاص خودش را دارد. همان طور که می دانید اسفناج حاوی ویتامین های ضروری و مفید برای بدن می باشد و برای همین درست کردن غذاهایی مانند آش اسفناج ، خورشت اسفناج و سوپ اسفناج جزو برنامه های اصلی غذایی برخی از ما شده است.

به هر حال اگر با طرز تهیه و درست کردن آش اسفناج آشنایی ندارید ما در این پست آشپزی بارونک طرز تهیه و درست کردن آش اسفناج خوشمزه به همراه مواد لازم برای 4 تا 6 نفر آماده کرده ایم که شما با این آموزش آشپزی می توانید آش اسفناج خوشمزه و عالی درست کنید.

دستور تهیه آش شله قلمکار
دستور تهیه آش شله قلمکار
آش شله قلمکار از آش های سنتی و معروف ایرانی است که بیشتر در ...
مواد لازم آش اسفناج
عدسیک و نیم پیمانه
آب گوشتدو پیمانه
اسفناج خرد شدهیك كیلو
كشکسه قاشق سوپخورى
رشته آش١٠٠ گرم
كلم سفید خرد شده٢٠٠ گرم
سیر داغدو قاشق سوپخورى
پیاز داغچهار قاشق سوپخورى
نعنا داغچهار قاشق سوپخورى
فلفلبه میزان لازم
زردچوبهبه میزان لازم
نمکبه میزان لازم
مراحل تهیه آش اسفناج

1. ابتدا باید عدس را از چند ساعت قبل خیس می کنیم تا هم نفخ آن از بین برود و هم راحت تر پخته شود. برای شروع عدس را در یک قابلمه به همراه مقداری آب روی حرارت قرار می دهیم تا بپزد و بعد از اینکه پخت آن را کنار بگذارید. همان طور که می دانید عدس موقع پختن بوی ناخوشایندی دارد و بهتر است آن را جداگانه بپزید و بعد از پخت آب آن را دور بیندازید.

2. در ادامه یک عدد پیاز را به همراه کمی روغن در قابلمه ای که برای پخت آش در نظر گرفته ایم تفت می دهیم و پس از اینکه پیازها کمی سرخ شد کمی زردچوبه اضافه می کنیم و تفت می دهیم. سپس اسفناج های خرده شده را به همراه آب گوشت و کمی نمک و فلفل سیاه اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا اسفناج ها کمی بپزند.

3. کلم برگ های خرد شده را می توانید به صورت مستقیم در این مرحله اضافه کنید اما بهتر است آن ها را به مدت 5 دقیقه در یک قابلمه آب جوش بر روی حرارت قرار بدهید تا بجوشد و بوی کلم ها از بین برود. سپس کلم برگ ها را به همراه عدس های پخته شده و دو قاشق نعنا داغ و سیر داغ به مواد آش اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا تمامی مواد آش به آرامی بپزد.

4. در مرحله آخر پخت آش اسفناج ، بعد از اینکه تمامی مواد آش پخت کشک و رشته آشی را اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا رشته آش هم با حرارت ملایم بپزد. بعد از اینکه آش با حرارت ملایم پخت و جا افتاد آن را از روی حرارت بر میداریم و در ظرف سرو می کشیم و با کشک ، ماست ، پیازداغ ، نعنا داغ و سیر داغ تزیین می کنیم امیداریم از خوردن این آش اسفناج خوشمزه لذت ببرید.




داغ کن - کلوب دات کام
نظرات() 
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.




Admin Logo
themebox Logo