سایت تفریحی جزیره با کلی مطالب جالب آشپزی و بیوگرافی بازیگران

طرز تهیه سوپ سبزیجات

نویسنده :نگار امیری
تاریخ:یکشنبه 18 آذر 1397-06:07 ب.ظ

دستور پخت سوپ سوپ سبزیجات با مرغ و جو پرک

سوپ سبزیجات یکی دیگر از سوپ های خوشمزه و پرطرفدار می باشد و با مواد و دستورات آشپزی متفاوتی پخته می شود. من همیشه برای سوپ سبزیجات ، از مرغ ، جو پرک ، کرفس و جعفری خرد شده استفاده می کنم. البته اگه مرغ موجود نداشتم از آب مرغ و یا عصاره مرغ آماده استفاده می کنم و سوپ های سبزیجاتی که درست می کنم خیلی خوشمزه و عالی می شود.

به هر حال اگر با طرز تهیه سوپ سبزجات آشنایی ندارید در این پست آموزش آشپزی بارونک ، طرز تهیه و مواد لازم سوپ سبزجات را آماده کرده ایم که شما می توانید با این آموزش آشپزی ، سوپ سبزیجات خوشمزه و لذیذ برای 4 نفر درست کنید.

طرز تهیه سوپ 
اسفناج با خامه
طرز تهیه سوپ اسفناج با خامه
سوپ اسفناج از سوپ های خوشمزه و کم کالری می باشد که این سوپ ...
مواد لازم سوپ سبزیجات
جو پرکیک پیمانه
کرفس خرده شدهیک و نیم پیمانه
هویج خرد شدهیک و نیم پیمانه
جعفری خرد شده200 گرم
آب مرغدو لیوان
سیر : دو حبهدو حبه
فلفل سیاهبه میزان لازم
نمکبه میزان لازم
مراحل تهیه سوپ سبزیجات

1. ایتدا هویچ را به صورت نگینی و ریز خرد می کنیم و کنار می گذاریم. همین طور کرفس را هم به صورت نگینی و خیلی ریز خرد می کنیم تا هم بهتر پخته شود و هم اینکه موقع خوردن زیر دندان نیاید. سیر را رنده می کنیم و جعفری را هم به صورت ریز خرد می کنیم. در صورتی که تمایل به اضافه کردن قارچ داشته باشید مقدار 200 گرم قارچ را به صورت اسلایسی خرد کنید و آن را هم کنار بگذارید.

2. حالا نوبت تهیه آب مرغ است برای این کار مقداری گوشت مرغ را در یک قابلمه به همراه پیاز خرد شده ، نمک ، فلفل ، زردچوبه و پودر سیر بر روی حرارت قرار می دهیم تا بپزد. بعد از پختن گوشت مرغ با استفاده از یک صافی ، آب مرغ را جدا می کنیم و کنار می گذاریم.

3. در این مرحله از پخت سوپ سبزیجات، جو را در یک قابلمه با مقداری کافی آب روی حرارت قرار می دهیم تا بپزد. مدت زمانی که برای پخت جو نیاز است تقریبا یک ساعت می باشد. بعد از پخت جو ، آب مرغ را به همراه کرفس ، هویج و سیر رنده شده به قابلمه جو اضافه می کنیم و مقداری نمک و فلفل سیاه هم اضافه می کنیم و بعدش صبر می کنیم تا هویج وکرفس با حرارت ملایم بپزد. (در صورت تمایل می توانید گوشت مرغ پخته شده را با دست ریش ریش کنید و در این مرحله به سوپ اضافه کنید)

4. بعد از پخت هویج و کرفس ، جعفری خرد شده را به همراه سس بشامل (انتهای همین پست آموزش تهیه سس بشامل را نوشتم) اضافه می کنیم. در صورتی که مایل به اضافه کردن قارچ باشید در این مرحله اضافه کنید و دوباره نمک و فلفل سوپ را اندازه می گیریم اگر کم بود دوباره اضافه می کنیم و بعدش صبر می کنیم تا سوپ با حرارت ملایم بپزد و جا بیفتد. بعد از پخت کامل سوپ سبزیجات ، مقداری آبلیمو ترش اضافه می کنیم و سپس آن را سرو می کنیم. امیدواریم از خوردن این سوپ خوشمزه لذت ببرید.

طرز تهیه سوپ ورمیشل خوشمزه
طرز تهیه سوپ ورمیشل خوشمزه
سوپ ورمشیل یا سوپ رشته فرنگی از سوپ های خوشمزه و مقوی ...
مواد لازم سس بشامل سوپ سبزیجات
شیردو لیوان
آرد دو و نیم قاشق غذاخوری
کرهدو قاشق غذاخوری
روغن مایعدو قاشق غذاخوری
فلفل سیاه1 قاشق چای خوری
مراحل تهیه سس بشامل

1. ابتدا در یک تابه کره و روغن مایع را روی حرارت قرار می دهیم تا کره ذوب شود و بعدش مقداری آرد اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا خامی آرد گرفته شود. و بعدش مقدار کمی از شیر را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا همه مواد یکدست شود.

2. سپس باقی مانده شیر را اضافه می کنیم و به صورت مرتب هم می زنیم تا غلیظ شود. توجه کنید سس بشامل سوپ سبزیجات نباید خیلی غلیظ شود. در انتها فلفل سیاه را اضافه می کنیم و بعد از هم زدن تابه را از روی حرارت بر می داریم. هم اکنون سس بشامل شما آماده است و می توانید آن را به سوپ سبزجات خود اضافه کنید.




داغ کن - کلوب دات کام
نظرات() 
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.




Admin Logo
themebox Logo



شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Website Traffic | Buy Targeted Website Traffic